Over ons

GMP GARDEN

THE ORIGINAL SINCE 1948

GMP Garden biedt een breed gamma aan van blinderingsprofielen en kunsthagen voor elk type afsluiting, waarmee u in een handomdraai de gewenste privacy in uw tuin creƫert. De lamellen bieden bescherming tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Om in alle rust van uw tuin te genieten.

"Met een doorgedreven aandacht voor onze partners en het milieu, streven wij binnen GMP steeds de beste kwaliteit van onze producten na."

Bart Cnudde
CEO GMP

GMP engageert zich

VOOR ZIJN KLANTEN

Om samen te werken als partners in een sterke en duurzame relatie. Bij GMP streven we daarom 3 belangrijke waarden na: service, snelheid en betrouwbaarheid. De klant komt bij GMP steeds op de eerste plaats.

milieu

Voor het milieu

Duurzaam ondernemen is sinds jaar en dag verankerd in het beleid van GMP. Alle producten zijn 100% recycleerbaar. Daarnaast streven we naar een steeds kleinere impact van onze activiteiten op het milieu: door om te schakelen naar hernieuwbare energie, door energie efficiƫnter te benutten, door water te hergebruiken en door alle afvalstromen volledig te recycleren.

werknemers

Voor zijn werknemers

Door onze mensen te stimuleren om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en door iedereen te voorzien van opleiding op maat, gevenwe alle werknemers de kans om te groeien binnen ons bedrijf. Elke persoon is cruciaal en wordt geapprecieerd voor zijn bijdrage. Zo werken we met iedereen samen aan de toekomst van GMP.

De Generale Maatschappij voor Plastiek (GMP) is gespecialiseerd in de extrusie van kunststofprofielen sedert 1948. Dankzij onze designafdeling, eigen matrijzenmakerij en vele productielijnen kunnen wij als team meedenken met iedere klant en stellen wij steeds oplossingen op maat voor. Met strenge kwaliteitscontrolesystemen, sterke servicegerichtheid en aandacht voor het product en de klant, bouwen wij steeds langetermijnrelaties op met klanten in binnen- en buitenland.

gmp-gebouwen