Garanties en tips

GMP GARDEN

THE ORIGINAL SINCE 1948

De GMP lamellen zijn de enige van Belgische kwaliteit. Zij voldoen aan alle strenge Belgische kwaliteitsnormen en worden alleen in België geproduceerd met grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit die voortdurend verbeterd worden om onze klanten beter te dienen.

Het productieproces voldoet daarbij aan de beste en meest moderne voorschriften waarbij ECO en CO2 normen steeds nauwlettend in het oog gehouden worden.

GMP - 10 years guarantee

GMP garandeert de functionaliteit en mechanische stabiliteit van de tuinlamellen gedurende 10 jaar voor temperaturen tussen -20° en +40°. Deze is slechts geldig onder de strikte voorwaarden van een goede plaatsing, stockage en transport volgens de aangegeven voorschriften. UV-verkleuring is een natuurlijk proces bij PVC-lamellen en kan geenszins aanleiding geven tot een automatische garantie-vervanging.

De garantievoorwaarden omvatten niet de directe of indirecte kosten bij de plaatsing of vervanging van de tuinlamellen.

GMP The original since 1948

De GMP tuinlamellen zijn de enige originele tuinlamellen van Belgische makelij.

De eerste producten werden door GMP ontwikkeld in de jaren ’70 en als pionier in de sector heeft GMP de producten in de loop der jaren steeds aangepast aan nieuwe types omheiningen.

Stockage & Transport

Niet in de zon transporteren

De lamellen kunnen vervormen tijdens het transport in de zon, dus stockeer uw dozen en profielen mooi plat en in de schaduw. Eens geplaatst kunnen ze onder de ‘normale omstandigheden’ bijna niet meer vervormen.

Plaatsing - montage

Eenvoudiger plaatsing met water en zeep.

Al onze lamellen kunnen eenvoudiger en vlugger geplaatst worden wanneer men de omheining eerst inwrijft met zeep en dan nat spuit. De lamellen mogen ook nat gemaakt worden.

Windbelasting

Voldoende sterke palen gebruiken

U moet bewust zijn dat u bijna een volle muur bouwt door uw afrastering te blinderen. Wij raden u dus aan om de palen te versterken en bij hoge windsnelheden enkele lamellen te demonteren.

Windbelasting

Natuurlijke verkleuring

Natuurlijke verkleuring is normaal

Alle natuurlijke en kunstmatige buiten-producten ondergaan kleurvariaties door de temperaturen en uv-stralingen Dit fenomeen begint zodra het product in aanraking komt met uv-stralen en dus vanaf de verkoop en/of plaatsing. Dit stabiliseert zich doorheen de tijd en is afhankelijk van specifieke factoren. Een garantie kan hiervoor niet gegeven worden.

 

Plaatsing - montage

OVERBRUGGING AFSTAND TUSSEN 2 NEUZEN, VOORAL BIJ PANELEN 1M23 OF HOGER

Nevada Super & Houston Super:

Bij een paneelhoogte van 1 m 23 staan de twee plooien in het paneel ver uit elkaar. Bij sterke wind kunnen de lamellen uit de clips schuiven en uit het paneel vallen. Span daarom een visdraad (± 0,25 mm dikte) voor elke lamel en tussen twee lamellen rond de verticale draad van het paneel. De kleur van de visdraad kan je kiezen in functie van de kleur van de lamellen. Afhankelijk van de hoogte en de windbelasting bevestig je een visdraad op twee of meerdere hoogtes.

overbrugging-afstand

Tip bij plaatsing topprofiel

Plaatsing profiel